lindass3

Solbriller

Hos Bak Optics har vi et stort udvalg af lækre solbriller og sætter en stor ære i altid at have fingeren på pulsen og følge tidens tendenser. Om du er til den retro Cateye model eller den klassiske Ray-Ban Aviator, så har vi med garanti en solbrille, der passer dig og din stil.

I butikken fører vi bl.a. solbriller fra :
Christian Dior, Céline, Oakley, Linda Farrow, Rayban, Dolce & Gabbana, Persol, Giorgio Armani, Emporio Armani, Kilsgaard og mange flere.

Alle solbriller som du ser hos os, fås også med styrke. Så hvis du vil nyde godt af at se skarpt og være beskyttet mod solens UV-stråler, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til en solbrille med styrke.

Vidste du f.eks., at solbriller med styrke er gode at have med i bilen – året rundt? Det er ikke kun om sommeren, at solbriller med styrke er gode at have på. Det er også til den lave forårs- og vintersol i trafikken, hvor du har brug for at få fjernet de skarpe stråler og se med bedre kontrast. Det giver en mere sikker trafik – for dig og for dine medtrafikanter. Som med almindelige briller fås solbriller med både enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas. Vælg imellem vores store udvalg af glasfarver.

Kom ind og få en snak med os om at få solbriller med styrke.