_DSC0111-2

Om Bak Optics

Jesper Bak overtog i 2012 brillebutikken på Strandvejen 153. Den havde i en årrække været en del af den landsdækkende optikerkæde Profiloptik.
Jesper forvandlede butikken til et sted med stærke personlige relationer til sine kunder og rettede et skarpt fokus på solbriller med- og uden styrke, til Jespers store passion, cykelsporten.

I foråret 2017 valgte Jesper at trække sig ud af Profiloptik og med ønsket om at kunne sætte sit personlige fodaftryk i endnu stærkere grad, åbnede han d. 1. juli 2017 dørene til det ny Bak Optics: De samme mennesker, den samme service og den samme kompetente rådgivning.

Det essentielle for os er, at vi forhandler briller i den bedste kvalitet fra producenter, hvor håndlavet kvalitet, innovation, design og detaljer er i særklasse.

Det er dine øjne, det gælder – og dem vil vi gå langt for.

Vi tilbyder

Vi har i Bak Optics har et stort udvalg i dagligdagsbriller til både kvinder, mænd og børn samt tilbyder alle typer kontaktlinser på abonnement.
Vi tilbyder almindelige synstests helt gratis.

Herudover tilbyder vi Bak a’robe.
Bak a’robe er vores måde at simplicificere vore kunders briller på. Dvs. ønsker du to, tre eller fem par briller at vælge imellem – valget er dit – så betaler du altid det samme beløb om måneden. Læs mere mere om Bak a’robe her

Kontakt os

Telefon: +45 32 94 92 99
mail@bakoptics.dk

Jesper Bak

  • bak_optics-(11-of-13)_2

    Jesper Bak

    Optiker & grundlægger